Stichting Oldenzaalse Musea headerafbeelding

Culturele wandeling

Dit jaar nodigen wij je uit om mee te gaan op een bijzondere reis door de tijd tijdens de Culturele Wandeling, onderdeel van 'Oldenzaal Toont Talent'. Deze unieke ervaring is een samenwerking tussen diverse culturele instellingen in Oldenzaal, de Cultuurmakelaar en verschillende (amateur)kunstverenigingen met als doel het rijke aanbod aan kunst en cultuur in onze stad te laten zien en beleven.

Tijdreizen

Het thema van dit jaar is 'Tijdreizen', waarbij je wordt meegenomen op een avontuur door verschillende tijdperken. Tijdens de wandeling ontdek je hoe kunst en cultuur zich door de eeuwen heen hebben ontwikkeld en welke sporen ze in Oldenzaal hebben achtergelaten. Laat je verrassen door historische en futuristische muziekstukken, filmfragmenten die je meevoeren naar andere tijden en beeldende kunst die het verleden en toekomst tot leven brengt.

Onder begeleiding van een gids wandel je in ongeveer anderhalf uur door de stad en bezoek je diverse locaties die elk een ander tijdperk vertegenwoordigen. Van middeleeuwse klanken en renaissancekunst tot moderne en hedendaagse uitingen, overal is er iets te zien en te doen. Deze wandeling biedt niet alleen een rijke culturele ervaring, maar ook een fascinerende blik op de geschiedenis en toekomst van kunst.

Loop je mee?

Deelname aan deze bijzondere reis door de tijd is volledig gratis, maar wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. We starten om 15:15 met de eerste groep. In iedere groep is plek voor 25 personen. Reserveer vandaag nog je tickets en laat je verrassen door het culturele talent van Oldenzaal!

Tijdstippen: 15:15 – 15:45 – 16:15 – 16:45 – 17:15 – 17:45

Praktische Informatie

Datum: Zondag 6 oktober
Duur: Circa 1,5 uur
Kosten: Gratis
Reserveren: binnenkort via www.stadstheaterdebond.nl

"Bezoek beide musea voor een speciale prijs"

We snappen dat je niet kunt kiezen. Ga daarom voor een optimale beleving van Oldenzaal en bezoek beide musea voor een speciale prijs!